Продукт
Шлях меду BEEHIVE Standard від пасічника до споживача

На що впливають результати аналізів
Аналіз сировини й готової продукції дозволяє спеціалістам отримати додаткову інформацію про фізико-хімічні властивості продукту.
Визначаються важливі параметри, що стосуються подальшої переробки й ринкової вартості продукту:
- Лабораторія дає прогноз строків кристалізації меду, швидкість якої залежить від співвідношення фруктози та глюкози
- Дослідження точно визначають склад сировини, що важливо при виробництві партій монофлорного продукту
- На основі заключення лабораторії технологи сортують мед і складають купажі для гомогенізації та розливу
Як ми досліджуємо мед

Ми приділяємо особливу увагу якості фірмової продукції BEEHIVE контролюючи всі ключові параметри, що підтверджують безпеку продукту та його відповідність стандартам.
Багаторівневі дослідження включають:
- Фізико-технічний аналіз
- Виявлення антибіотиків та їхніх залишків
- Наявність гідроксометилфурфуролу
- Визначення вологокислотності
- Діастазне число
На базі отриманих даних видається заключення на кожну пробу.
Строк проводження досліджень – 7 днів.
Строк проводження досліджень – 7 днів.
Особлива увага приділяється аналізу сировини на вміст антибіотиків. Наявність антибактеріальних речовин, що входять в склад медикаментів для бджіл, недопустиме. В разі виявлення, сировину визнають некондиційною і бракують, завдяки чому потрапляння антибіотиків в готовий продукт виключено.